Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g røde, splittede linser
50 g bengal gram (linser) eller gule splitterter
4 grønne chili
1 ts gurkemeie
1 stor løk, skåret i skiver
3,5 dl vann
400 g plommetomater i boks, hakket
4 ss vegetabilsk olje
½ ts sennepskorn
½ ts spisskummenfrø
1 fedd hvitløk, presset
6 karriblader
2 tørkede røde chili
¼ ts asafoetida
salt
Ha linser, splitterter, grønn chili, gurkemeie, løk og vann i en tykkbunnet kjele og kok opp. La det småkoke i 30-40 minutter til linsene er myke og nesten tørre.
Mos linsene, tilsett salt etter smak, ha i tomater og rør godt. Om det er nødvendig tilsettes vann.
Varm oljen i en liten stekepanne. Tilsett sennepskorn, spisskummen, presset hvitløk, karriblader, tørket rød chili og asafoetida. La det steke i 2-3 minutter under stadig omrøring. Hell krydderblandingen over linsene og server med en gang.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus