Flere resulteter finnes under oppskriften
10 g tørket, svart, kinesisk sopp
75 g sjampinjong
75 g bambusskudd i skiver, avrent
50 g sukkererter
1 pk røkt tofu (soyabønneost/bønneost) á 225 g
175 g kinakål
3-4 ss vegetabilsk olje
1 ts salt
½ ts brunt sukker
1 ss lys soyasaus
noen dråper sesamolje
Bløtlegg den svarte soppen i kaldt vann i 20-25 minutter, skyll og kast eventuelle harde stilker. Del sjampinjongen i to på langs, la eventuelle små sopper være hele. Skyll bambusskuddene og la dem renne av. Skjær endene av sukkerertene. Del tofuen i ca 12 små biter. Skjær kålen i stykker på størrelse med sukkerertene.
Legg tofubitene ca 2 minutter i kokende vann slik at de blir harde, ta dem opp og la dem renne av.
Varm oljen i en wok eller stekepanne. Når den er varm, har du i tofubitene og bruner dem lett på alle sider. Ta dem opp med hullsleiv og hold dem varme.
Tilsett sopp, bambusskudd, sukkererter og kinakål og fres under omrøring ca 1 ½ minutt. Deretter tilsettes tofu, salt, sukker og soyasaus. Fortsett å røre 1 minutt til, legg på lokk og la det surre 2-3 minutter. Dynk eventuelt med sesamolje, legg opp retten på et varmt fat og server.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus