Flere resulteter finnes under oppskriften
3-4 purrer 1 bunt bladpersille 1 liten bit frisk ingefær (1 ss reven) 1 ½ ss balsamicoeddik 1 dl olivenolje
Skjær vekk det øverste grønne på purren. Del det hvite på langs. Skyll purren grundig under rennende vann, og skjær den så i 10 cm lange biter. Kok opp ca 1 ½ liter vann med 2 ts salt. Legg i purren og la den koke seg myk. Men ikke for lenge. Høyst 5 minutter. La purren avkjøles i kokevannet. Det kan være en fordel å binde sammen purrebitene med garn slik at de holder samme fasong som før de ble skåret opp. Mens purren avkjøles: Bland olje og vineddik og smak til med salt og hvit pepper fra kvern. Hakk persillen og skrell og riv ingefæren. Legg den kalde purren på et fat eller i en form. Strø persille og ingefær over og hell på dressingen. La purren stå en time eller to.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus