Flere resulteter finnes under oppskriften
450 g poteter
4 ss vegetabilsk olje
2,5 cm frisk ingefær, skrelt og revet
4 hvitløkfedd, presset
1 grovhakket løk
2 grønne chili, grovhakket
2 tørkede røde chili, grovsmuldret
1 ss spisskummenfrø
225 g frisk spinat, grovhakket eller samme mengde frossen, tint og avrent
salt
2 faste tomater, flådd og hakket, til pynt
Del potetene i fire, eller bruk dem hele hvis det er små nypoteter. Varm olje i en panne, stek potetene til de er brune og sett til side.
Hell av overflødig olje fra pannen, la det være ca 1 ss igjen. Tilsett ingefær, hvitløk, løk, grønn og rød chili og spisskummenfrø og stek forsiktig til løken er gyllen.
Tilsett potetene, smak til med salt, og rør godt. La det steke under lokk til potetene er møre.
Ha i spinat og bland den godt med potetene. Kok under lokk til spinaten er ferdig og all overflødig væske har fordampet.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus