Flere resulteter finnes under oppskriften
4 skiver loff
8 skiver bacon
4 tomater
300 g frisk spinat eller 1 pk. dypfryst spinat
1 ss smør eller margarin
salt
pepper
reven muskatnøtt
1 ss reven ost
Rist loffskivene og legg på rå baconskiver.
Legg dem i smurt, ildfast form.
Skjær et lokk av tomatene.
Hul dem ut, sett dem opp/ned så væsken renner ut, og dryss dem innvendig med salt og pepper.
Ha smør i en kasserolle, og damp frisk spinat (eller tin dypfryst). Stek ved 250 C på midterste rille i 10-15 min.
Smak til med salt, pepper og muskat.
La spinaten renne av og fyll den i tomatene.
Dryss reven ost på toppen, legg på noen smørklatter og gratiner dem.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus