Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor løk
2 tomater
eventuelt rester av kokte grønnsaker
1 ss olje
350 g rester av stek
1 picklesagurk
salt
pepper
Til sufflélokket:
50 g reven, skarp ost
3 ss fløte
2 egg
salt
kajennepepper
Hakk løken. Flå tomatene og skjær dem i terninger. Grønnsakene deles i mindre biter. Stek alt lett i varm olje.
Skjær kjøttet i jevne terninger og legg det i bunnen av et smurt, ildfast fat.
Hell grønnsakene over sammen med finhakket picklesagurk. Dryss salt og pepper på.
Pisk eggeplommene sammen med fløten, tilsett reven ost.
Pisk eggehvitene stive og fold dem i eggeplommene. Smak til med salt og en anelse kajennepepper, og hell røren oppå grønnsakene.
Stek suffléen midt i ovnen ved 175 C i 20-25 minutter, til den er gyllen og godt hevet.
Serveres nystekt, eventuelt med grønn salat eller råkost til.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus