Flere resulteter finnes under oppskriften
120 g sukker
175 g lys sirup
2 ½ dl melk
1 lettpisket egg
250 g hvetemel
1 ts støtt kanel
3 ts bakepulver
60 g tørkede kirsebær eller rosiner
60 g grovhakkede pecannøtter
Varm sukker, sirup og melk i en kasserolle til det er varmt og sukkeret oppløst. Sett det til side til det er lunkent før du rører inn egget.
Sikt hvetemel, kanel, bakepulver og salt i en stor skål og bland inn pecannøtter og kirsebær eller rosiner i melblandingen. Tilsett sukkerblandingen og rør forsiktig til alle ingrediensene er godt blandet.
Hell deigen i en smurt brødform med bakepapir. Stek ved 180 C i ca 1 time. Dekk eventuelt brødet med aluminiumsfolie de siste 30 minuttene, hvis brødet blir for mørkt.
Server brødet som det er, eller med smør. Oppbevares i plastpose og smaker best dagen etter at det er bakt.