Flere resulteter finnes under oppskriften
2 fedd finhakket hvitløk
2 finhakket rødløk
1 lite glass sorte oliven
20 soltørkede tomater
1 1/2 ts salt
2 pk tørrgjær
7 dl hvetemel
5 dl vann
2 ss olivenolje
1/2 bunt finhakket persille
1/4 bunt finhakket koriander
(2 brød)
Fres finhakket hvitløk og rødløk i en panne. Finhakk sorte oliven og soltørkede tomater. Bland det tørre sammen i en bolle. Tilsett finhakket hvitløk, rødløk, oliven, soltørkede tomater, persille og koriander. Bland inn vann og olivenolje og elt deigen godt, gjerne i en kjøkkenmaskin.
La deigen heve i bakebollen til dobbel størrelse. Bak ut to brød og la det etterheve i ca 40 minutter.
Lag 3 snitt i brødet. Stek brødene på 220 C i ca 40 minutter. Avkjøl på rist.