Flere resulteter finnes under oppskriften
2 1/2 dl maismel
2 ss sukker
2 1/2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1/2 ts natron
1/2 ts salt
1 egg, lett pisket
2 1/2 dl kulturmelk
60 g smør, smeltet
(1 brød)
Forvarm ovnen til 210 C. Pensle en 20 cm kvadratisk kakeform med olje eller smeltet smør, og kle bunnen med bakepapir.
Ha maismelet og sukkeret i en stor bolle. Tilsett siktet mel, bakepulver, natron og salt, og bland godt.
Bland pisket egg, kulturmelk og smeltet smør i en stor mugge. Rør blandingen raskt inn i de tørre ingrediensene. Rør bare til alt er akkurat blandet.
Hell blandingen i kakeformen og glatt over overflaten. Stek i 20-25 min. eller til prøvepinnen kommer tørr ut av midten av brødet. Sett formen på bakerist og vent 10 min. med å ta brødet ut. Del det i firkanter og server det varmt med smør og ost.