Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kanin i stykker, ca 750 g
2 ss margarin eller smør
1 ts salt
1/2 krm kajennepepper
2 løk
1 grønn paprika
2-3 hvitløkfedd
1-2 ts karri
3-4 dl buljong
1 dl rosiner
2 epler
1 sitron
kokt ris eller pasta
tomatsalat
Tin kaninen dersom den er frossen. Brun kjøttet i matfett i en stekepanne. Legg kjøttet i en gryte. Strø på salt og kajennepepper.
Skrell og skjær løk i skiver og paprika i strimler. Fres det i matfett, press over hvitløk. Strø over karri. Legg blandingen i gryten. Spe med buljong og småkok i ca 30 minutter.
Tilsett rosiner. Skrell eplene og del dem i båter. Legges i gryten. Kok ytterligere i 10 minutter eller til kjøttet er mørt. Smak til med mer krydder hvis nødvendig.
Pynt med sitronskiver og server med kokt ris eller pasta samt tomatsalat.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler