Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg grytekjøtt av kanin
2 ss olje
1/4 ts viltkrydder eller timian
salt
pepper
1 dl buljong
1-2 ss vineddik
8-10 einerbær
2-3 hvitløkfedd
1 rødløl
2 gulrøtter
3 dl buljong
1 boks sjampinjonger, 200 g
1 squash
1 1/2 ss hvetemel
1 dl husholdningsfløte
1 ss kinesisk soya
Varm opp halvparten av oljen i en stekepanne og brun kjøttet i små porsjoner. Legg det over i en gryte. Krydre med viltkrydder, salt og pepper og spe med buljong og vineddik. Kok opp. Tilsett knuste einerbær, hvitløkfedd, løk og gulrøtter skåret i små biter. Spe med resten av buljongen. La gryten småkoke i 30 minutter. Tilsett sopp og squash skåret i biter.
Bland hvetemel og fløte og hell dette i gryten under omrøring. Småkok i ca 10 minutter. Smak til med soya og eventuelt mer krydder.
Serveres med kokt ris og salat.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler