Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kyllingfilet
1 løk
2 ss olje
1 1/2 - 2 ss karri
1 ts salt
1/2 ts pepper
q liten kokosnøtt, evt. hermetisk, både kjøtt og melk
1/2 - 1 dl hermetisk kokosmelk
1-2 dl vann
1/2 fersk ananas
1 mango
1/2 dl rosiner
Skjær kyllingfiletene i 2 cm store biter. Finhakk løken. Varm opp oljen til middels varme i gryte. Fres løken og krydderne i 2 minutter. Legg i kjøttet og la det bli jevnt hvitt. Tilsett vann og kokosmelk.
Ta ut kokoskjøttet av kokosnøtten. Fjern det brune og skjær kokosen i strimler med en potetskreller. Ta av skallet på ananas og mango og skjær kjøttet i strimler. Ha frukten i gryten sammen med rosiner. Jevn eventuelt sausen med litt maisenna. Kok opp og la alt bli varmt. Server med ris.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler