Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kalvehjerte
1 hakket løk
1 fedd hvitløk
2 gulrøtter
1/2 ts tørket timian
1 laurbærblad
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 dl buljong
250 g sjampinjonger
margarin eller olje til steking
Vask og rens hjertet, skjær det i skiver.
Brun løk i en blanding av margarin og olje. Legg skiver av hjerte i og la dem bli pent brune på alle kanter.
Tilsett gulrøtter, skåret i skiver, og knust hvitløk. La det surre noen min.
Dryss på salt, pepper og timian. Legg laurbærblad i og hell buljong over.
La retten surre ca 30 min.
Vask og rens sjampinjonger. De største skjæres i mindre stykker. La dem koke med ca 15 min.
Server retten med kokte eller stekte poteter.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler