Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g flatbiff
1 dl stenfri oliven
2 ss olje
1 løk
¼ selleri
½ grønn pepperfrukt
100 g ris
1 boks flådde tomater
3 dl vann
1 ts salt
½ ts chilipepper
1 knivsodd sort pepper
1 ss worcestershiresaus
Skjær kjøttet i porsjonsstykker og brun disse i oljen i en stor gryte. Ta opp kjøttet og ha grovhakket løk, små selleriterninger, finstrimlet pepperfrukt og ris i gryten. La blandingen surre til den er gyllenbrun. Rør i gryten av og til.
Tilsett tomater, vann, krydder, kjøtt og oliven og la retten koke opp. Deretter får den koke under lokk på middels svak varme i ca 1 time. Spe om nødvendig med litt vann.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler