Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
200 g risnudler evt. eggenudler
1 bukett broccoli
2 vårløk evnt. 1/2 purre
3 skiver frisk ingefær
3 dl kraft buljog
2 ts søt soyasaus
2 ts vanlig soyasaus
3 ss østerssaus
2 ts maisennamel
Brun kjøttdeigen og ha over i gryte.
Hell over kraften. Bland sammen soyasaus og østerssaus og rør inn maisennamelet. Hell over i gryten og la det koke opp.
REns og del broccoli i små buketter og vårløk i 2-3 cm store biter. Den friske ingefæren skrelles og finhakkes. Fres grønnsakene raskt i panna og ha over i gryten sammen med kjøttet.
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler