Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g kjøttdeig
2 løk, hakket
1 1/2 ss olje
2 fedd hvitløk, hakket
1 boks (400) tomater
2 bokser (400 g) bønner i tomatsaus
1 grønn paprika, i terninger
1 ts oregano
2 ts chilikrydder
salt
pepper
Stek kjøttdeigen sammen med løken i en jerngryte. Smuldre kjøttdeigen med en gaffel. Tilsett hvitløken, krydderne og tomatene. La det surre i noen minutter.
Bland i tomatbønnene og paprikaterningene og kok opp. Smak til med salt og pepper. Server retten med salat og brød ved siden av.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler