Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 løk, hakket
3 ss margarin
500 g reinskav, dypfryst
2 ss hvetemel
75 g bacon
150 g fersk sjampinjong, i skiver
salt
pepper
1 dl vann
2 dl melk
3-4 skiver brunost
1-2 dl fløte
Surr løken i litt margarin i stekepanne til løken er blank. Ha løken over i en kjele. La reinskavet tine så mye at skivene kan tas fra hverandre. Brun reinskavet i margarin i stekepannen og dryss mel over. Legg kjøttet over i kjelen. Kok ut pannen med litt vann og ha det over i kjelen. Brun baconet og soppen raskt i stekepannen og ha det over i kjelen. Kok ut pannen med resten av vannet. Ha litt salt og pepper over kjøttet. Tilsett melk og ost. La det hele trekke i ca. 20 minutter. Tilsett fløte og la det koke i 5 minutter til. Smak til med salt og pepper. Serveres med kokte mandelpoteter, rosenkål, grønne bønner eller erter og gulrøtter.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler