Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g benfri stek av lår eller sadel
2 ss margarin eller smør
1 1/2 ts salt
1/4 ts grovmalt svart pepper
2 løk
2-3 gulrøtter
8-10 einerbær
1 ts rosmarin
3-4 dl buljong
1 boks kantareller, 200 g
2-3 ss tomatpuré
1 pk rosenkål, 250 g
Skjær kjøttet i små biter. Brunes i matfett i en gryte. Krydre med salt og pepper. Skrell løk og gulrøtter, skjær i biter og legg i gryten. Tilsett einerbær og krydre med rosmarin.
Spe med buljong. La alt syde under lokk i ca 45 minutter for lår, 30 min for sadel. Skjær soppen i små biter og bland i gryten.
Smak til sausen med tomatpuré og tilsett til slutt rosenkål. Når den er kokt, serveres gryten med kokte poteter eller ris.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler