Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1-2 løk
2 ss smør
3 pressede hvitløksbåter
1 boks hermetiske tomater
2 ss chilikrydder
1 ts oregano
2 bokser bønner i tomatsaus
1 rød og en grønn paprika, opphakket.
Ha kjøttdeig og hakket løk i en jerngryte. Rør med en gaffel under stekingen slik at kjøttdeigen blir småkornet når den er gjennomstekt.
Ha i hvitløk, krydder og hermetiske tomater. La det surre noen minutter.
Bland tomatbønner og paprika og la det koke opp. Smak til med salt og pepper. Serveres med pariserloff eller ris og en frisk salat.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler