Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g grytekjøtt av okse, i terninger
1 ss olivenolje
2 1/2 dl vann
3 hvitløkbåter, finhakkede
1 løk, finhakket
1 ss hvetemel
2 ts chilipulver
1 grønn paprika, finhakket
2 tomater, hakkede
1 ts tørket oregano
1/2 boks hermetiske bønner
Brun kjøttet i halvparten av oljen i en stor stekepanne. Tilsett vann, og la det småkoke under lokk 1 time. Varm resten av oljen i en annen stekepanne. Tilsett hvitløk og løk, og stek på svak varme til løken er myk. Dryss over hvetemel, og stek 2 min. Hell blandingen over det kokte kjøttet, og rør godt. Tilsett resten av ingrediensene i kjøttgryten, og la retten småkoke videre 1/2 time. Server med kokte poteter eller kokt ris.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler