Flere resulteter finnes under oppskriften
8 tynne svinekoteletter
salt
pepper
1 ss sennep
hvetemel
margarin eller olje til steking
1 stor løk
1-2 fedd hvitløk
3-4 dl buljong
2-3 dl rødvin
1-2 fennikler
2-3 gulrøtter
1/2 sellerirot
4 poteter
Dryss kotelettene med salt og pepper, smør sennep på. Vend dem i hvetemel, brun dem pent, og legg dem i ildfast gryte.
Brun løkringer og knust hvitløk, legg det i gryten til kjøttet. Kok pannen ut med buljong. Hell det over kjøttet sammen med rødvin.
Skjær rot og topp av fennikelen, ta vare på toppen. Skjær fennikelen i båter, legg dem i gryten sammen med gulrøtter, selleriterninger og potetskiver, og la det surre under lokk ca 15 minutter.
Skjær fennikeltoppene i strimler, som koker med de siste minuttene.
Smak retten til og klipp eventuelt fennikel-grønt over.
Serveres rykende varme direkte fra gryten, eventuelt med brød til.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler