Flere resulteter finnes under oppskriften
700 g brystfilet
salt
pepper
1/2 dl olivenolje
10 sjalottløk
200 g bacon i terninger
2 ss tomatpuré
2 dl rødvin
1 boks hermetiske tomater
1 ts oregano
1 ts basilikum
1/2 ts rosmarin
1 presset hvitløkfedd
1 aubergine
2 røde paprika
2 ss finhakket persille
Del brystfiletene i to og krydre med salt og pepper. Skrell og grovhakk løken. Varm olivenoljen i en gryte.
Stek kjøttet i gryten sammen med bacon og løk. Når alt er passe brunt, tilsettes tomatpuré. Slå over rødvin og la det surre under lokk i 5 minutter.
Grovhakk tomatene og tilsett disse sammen med tomatjuicen i boksen, oregano, basilikum, rosmarin og hvitløk.
Gryten skal fortsette å koke mens du kutter aubergine og paprika i centimeterstore terninger. Tilsett disse og kok til alt er mørt.
Tilsett til slutt rikelig med hakket persille. Server med ris eller pasta.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler