Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1 ss smør
1 ss matolje
1 ss karri
1/4 ts kayennepapper
2 fedd knuste hvitløk
2-3 løk delt i båter
3 gulrøtter i strimler
1 ts salt
saft av 1/2 sitron
3 ts maisennamel rørt ut i 1 dl vann og 1 dl eplemost
3 skiver oppdelt ananas
2 epler i båter
Fres smør og olje sammen med karri og kayennepepper på svak varme. Brun kjøttdeigen mens du smuldrer den med en gaffel.
Ha i løk, hvitløk, gulrøtter og salt. La det trekke i ca 5 minutter. Rør rundt i blant.
Ha i maisennamel utrørt i eplemost, sitronsaft og vann. Ananans og eplebåter has i til slutt, mens retten står og trekker på svak varme. Smak til med f.eks. soyasaus.
Serveres med ris og eksotisk salat.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler