Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kjøttdeig
1 aubergine, ca 300 g eller squash
1 grønn paprika
1 rød paprika
2 løk
smør
3 dl kraft, buljong eller vann
2 tomater
1 knust hvitløkfedd
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 ts basilikum
Skjær auberginen eller squashen i ca 2 cm store biter eller skiver. Ta kjernen ut av paprikaene og skjær dem i biter. Skrell og hakk løken.
Smelt litt smør i en gryte og stek kjøttdeigen, men behold den i litt store biter.
Legg i oppskårne grønnsaker og la dem brune med en stund. Slå over kraft, vann eller buljong.
Hakk tomatene og tilsett i gryten sammen med hvitløk, salt, pepper, basilikum.
La gryten koke ved svak varme ca 10 minutter.
Server med godt brød til.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler