Flere resulteter finnes under oppskriften
1 løk
2 hvitløksfedder
2 små chili
1 gul og 1 rød paprika
500 g kyllingbryst
3 ss olje
5 dl kyllingkraft
1 boks maiskorn (385 g)
150 g crème fraîche
salt
pepper
litt frisk koriander
Rens løken og del den i båter. Skjær hvitløken i skiver. Vask og rens chili og paprika og del fint opp. Tørk kyllingbrystene og del dem opp i mindre båter på langs.
Varm oljen og surr løk, hvitløk og kyllingbryst raskt i den. Hell over kraften og la dette trekke i 5 minutter. Ha i avrente maiskorn, chili og paprika og surr videre i 5 minutter. Rør inn crème fraîche og smak til med salt og pepper. Hakk frisk koriander og strø det over.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler