Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g svinekjøtt
500 g kjøtt av storfe
500 g lammekjøtt
2 løker
2 laurbærblad
8 pepperkorn
2 ts salt
1 liter vann
Skjær alt kjøtt i små biter. Kok opp vannet. Rens løken og skjær den i skiver.
Varm ovnen opp til 90 C. Legg kjøttbitene i en ovnsform sammen med løk og krydder over kjøttbitene. Hell det kokende vannet over kjøttet.
Legg lokk på ovnsformen og la den stekes på svak varme til kjøttet er mørt. Ikke la det koke.
Server med piroger eller kokt potet.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler