Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g magert svinekjøtt i strimler
3 dl hønsebuljong
100 g epler i biter
2 stilker stangselleri i skiver
1 ts karri
1 ts paprika
1 ss tomatpuré
Brun kjøttet i en gryte, og tilsett buljong. La kjøttet koke 15 min., og tilsett de andre ingrediensene. Kok til eplene og sellerien er myke. Server med kokt ris.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler