Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g dypfryst kyllinglever
1 ss hvetemel
6 ss tørr sherry
100 g friske sjampinjonger
1 stilk selleri
1 grønn paprika
1 rød paprika
1 liten boks brekkbønner, ca 100 g
2 ss smør eller margarin
1 ts salt
1 ts sukker
1 ss kinesisk soya
Halvtin kyllingleveren. Del den i mindre biter. Skyll og rens sjampinjongene og skjær dem i skiver. Skyll stilksellerien og skjær den i skiver.
Fjern kjernene i paprikaene og skjær dem i ringer. Fres sjampinjong, stilkselleri, paprika og avsilte bønner i smør ca. 3 minutter.
Stek kyllingleveren pent brun på middels sterk varme. Rør hvetemelet ut i sherryen og slå det over. Krydre med salt, sukker og soya.
Legg grønnsakene på et serveringsfat og fordel kyllingleveren over.
Server retten med kokt spaghetti og brød.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler