Flere resulteter finnes under oppskriften
2-3 løk
2 røde paprika
2 grønne paprika
1 fedd hvitløk
1 aubergine
1 svinefilet
100 g røkt bacon
smør
grovmalt pepper
paprikapulver
salt
Rens løken og skjær den i ringer. Skjær de rensede paprikaene i strimler og hakk hvitløken fint. Skrell auberginen og skjær den i strimler eller terninger.
Rist løk, paprika, hvitløk og baconterninger i 1 ss smør. La dette småsurre i ca. 10 min. Tilsett auberginen og 1/2 kopp vann eller buljong.
Skjær fileten i små strimler og stek dem i smør. Dryss salt, pepper og paprika over.
Smak aubergineblandingen til med salt og pepper. Hell den ut over et varmt fat og legg kjøttstrimlene midt på.
Server med ris til.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler