Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1 ss margarin
2 gulrøtter
1 løk
1 liten purreløk
1 persillerot eller 1/4 sellerirot
4 dl vann
2 ss maisennamel
2 ss soyasaus
1 ts salt
1/4 ts malt ingefær
2 ts 7% eddik
3 ts sukker
Hakk løken, skjær purreløk i ringer og gulrøtter og persillerot i tynne strimler.
Kok opp vannet, tilsett saltet og grønnsakene. La det trekke i 5 minutter. Imens brunes kjøttdeigen i en stekepanne.
Tilsett kjøttdeigen i gryten sammen med soyasaus, ingefær, eddik og sukker.
Jevn gryten med 2 ss maisennamel utrørt i litt kaldt vann.
Server gryten med pasta eller ris
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler