Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss olivenolje
4 svinekoteletter uten ben
175 g butifarra-pølse eller løkpølse
1 hakket løk
2 hvitløkfedd, hakket
½ kopp tørr hvitvin
4 modne tomater, grovhakket
1 laurbærblad
1 ss hakket frisk persille
salt
malt svart pepper
Sett stekeovnen på 180 C. Varm oljen i en stekepanne. Brun kotelettene på begge sider, legg dem på en tallerken, og hold dem varme. Ha pølsebiter, løk og hvitløk i pannen. La det putre til pølsebitene er brune og løken myk.
Rør inn tomat, vin og laurbærblad, og smak til med salt og pepper. Tilsett persille. Ha retten over i en ildfast form, dekk til med folie, og la det steke i 30 minutter. Serveres straks sammen med kotelettene.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler