Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g lammekjøtt
vann
1 ts salt
pepper
1 ts timian
1 boks maiskorn, 300 g
1 boks hermetisk sopp, 100 g
Del kjøttet i serveringsstykker. Stek det i små porsjoner og ha over i gryte. Slå på vann til det knapt dekker kjøttet, og la det trekke ved svak varme ca. 30 minutter. Ha i sjampinjonger og maiskorn og smak til med salt, pepper og timian. Varm gryten og server med tomatbåter.
Gryten smak godt med brød til.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler