Flere resulteter finnes under oppskriften
4 dl stekt eller kokt kjøtt, pølse eller skinke, i terninger
2 løk, hakket
2-3 ss smør eller margarin
8 kokte poteter, i terninger
salt, pepper
hakket persille
Brun løken i litt av smøret.
Brun derpå kjøtt og poteter hver for seg i resten av smøret. Bland alt forsiktig sammen og smak retten til. Dryss hakket persille over.
Serveres med speilegg eller rå eggeplommer, bladsalat og syltede rødbeter eller sylteagurk.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler