Flere resulteter finnes under oppskriften
800 g oksekjøtt
500 g løk
75 g smult
35 g paprikapulver
1 ts eddik
3 dl vann
salt
pepper
1 ts karve
merian
2 hvitløksfedder
2 røde paprika
Vask og tørk kjøttet og del det i firkanter. Skrell løken og del i båter. Surr løken i varmt fett til den er blank. Surr så kjøttet med. Ha på paprikapulver, eddik og 3 dl vann. Ha på salt, pepper, karve og merian. Rens hvitløken og press den over.
La gryten stå og surre i ca 45 minutter. Fyll evnt. på mer vann. Rens paprikaen og snitt den i småbiter. Ha den i gryten de siste 10 minuttene.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler