Bruksanvisning
Del haren, og skjær bort bogene og stekene. Skjær over bogene i leddet så forbena deles fra. Stekene deles i leddene. Hareryggen deles i biter. Bland kjøttbitene med grønnsakene og krydderet. Alt legges i en bolle før vinen helles over. La det stå natten over.
Sil av marinaden. Tørk kjøttet og brun alt pent. Dryss over mel, rør om og legg alt i en gryte. Slå over marinaden og la det meste koke inn. Hell på kraften og la alt stå i ovn ved 150 C i ca 90 minutter. Ta opp kjøttet og sil kraften. Tilsett ingefær og sjokolade. Smak til med litt salt.
Kok potetene med skall. Skrell dem mens de fremdeles er varme. Mos potetene. Bland dem med mel og eggeplommer til en smidig deig. Form deigen til 2 cm tykke stenger og del dem i 3 cm lange biter. Kok opp rikelig med saltet vann. Legg i bitene. De er ferdige så snart de flyter i overflaten. Ta dem opp og hold dem varme til servering.