Flere resulteter finnes under oppskriften
5 dl kokt ris
2 store purrer i strimler
150 g sellerirot i strimler
300 g finstrimlet hodekål
2-3 ts karri
1 ts salt
1 grillet kylling
200 rensede reker (500 g urensede)
Fres alle grønnsakene i litt olje, smør eller margarin i en stor gryte. Dryss i karri og rør om på nytt. La grønnsakene frese noen minutter. Bland i den kokte. Salt
Tilsett det rensede kyllingkjøttet som er skåret fint opp, og la retten bli gjennomvarm. Bland til slutt i rekene. Server nasi gorengen med soyasaus og sambal. Ofte serveres også egg stekt på begge sider eller stimlet omelett til.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler