Flere resulteter finnes under oppskriften
ca 800 g lammekjøtt med ben, i biter
olje
1 stor løk, grovhakket
1 boks tomater, grovhakket
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts oregano
1 boks tomatbønner
persille
Brun kjøttstykkene i olje. Tilsett løken og la den brune med noen minutter. Ha i tomatene, salt, pepper og oregano, og la det koke i 20-30 minutter til kjøttet er mørt.
Tilsett tomatbønner. La alt bli gjennomvarmt.
Dryss på persille og server med brød.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler