Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g kyllingfilet i terninger
1 ts olivenolje
1 dl hakket løk
1 dl stangselleri i skiver
1 liten gulrot i skiver
1 squash i terninger
1 ss frisk oregano
1 ss tomatpuré
1 ss hvetemel
2 1/2 dl hønsebuljong
1/2 dl brandy
2 1/2 dl finsnittet hodekål
salt
pepper
Stek kyllingkjøttet i olje i en stor kjele. Tilsett løk, selleri, gulrot, squash og oregano. Når grønnsakene begynner å bli så vidt brune, rører du inn tomatpuré. Dryss så mel over. Fortsett stekingen til melet har fått farge. Tilsett buljong og brandy, og kok opp. La gryten småkoke 20 min. Ha i kål når det gjenstår et par minutter. Smak til med salt og pepper. Server grovt brød til.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler