Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ss paprikapulver
2 ts tørket oregano
1/2 ts hvitløkpulver
1/4 ts pepper
1/4 ts kajennepepper
1/8 ts sennepspulver
250 g magert oksekjøtt i tynne strimler
2 ts olivenolje
4 poteter delt i to
1 liten løk, finhakket
2 1/2 dl buljong
2 hvitløkbåter, finhakkede
50 g persillerot i tynne skiver
1 stor gulrot i tynne skiver
Bland paprika, oregano, hvitløkpulver, pepper, kajennepepper og sennepspulver i en bolle, og vend kjøttet i krydderet. Varm oljen i en stor stekepanne, og stek kjøttet 5 min. Tilsett poteter, løk, buljong og hvitløk. Dekk med lokk, og kok 20 min. Rør inn persillerot og gulrot og kok videre 15 min.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler