Flere resulteter finnes under oppskriften
3 dl ris
1 løk
margarin
300 g kjøttdeig
1 ss karri
1/2 ss paprikapulver
salt
pepper
2 tomater
1 liten pk erter
1 ts ingefær (malt)
Løken hakkes og stekes noen minutter i smøret. Ha i hakket kjøttdeig og stek alt sammen under omrøring til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett krydderet sammen med 1 dl kokende vann, slå varmen ned litt og la alt koke under lokk i 10 minutter.
Tilsett erter og hakkede tomater.
Legg alt sammen i en haug oppå risen på et fat.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler