Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kalvekjøtt
150 g løk
50-75 g smør eller margarin
2 ss kjøttkraft
1 ts salt
2 ss paprikapulver
1 glass hvitvin
2 dl kremfløte
saft av 1/2 sitron
Skjær kjøttet i store terninger.
Skjær løken i skiver.
Brun løken og ha den over i en gryte.
Brun kjøttet og ha også det over i gryten.
Tilsett kjøttkraft, salt og paprikapulver.
Kok retten under lokk ca. 1 time.
Smak retten til med vin, fløte og sitronsaft.
Server retten med spaghetti eller makaroni, samt grønn salat eller tomatsalat.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler