Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g ferskt, befritt svinekjøtt
2 ss margarin eller smør
2 løk
1 gulrot
1 purre
1 - 1 1/2 ts karri
1 1/2 dl vann + 1 buljongterning
2-3 ss soyasaus
1/2 ss vineddik
1/2 ts salt
1 hvitløkfedd
1/2 ts paprikapulver
1 krm ingefær
1 banan
1 syrlig eple
1 ss hvetemel
1 ss margarin eller smør
Skjær kjøttet i strimler. Skrell og skjær grønnsakene i skiver. Brun fettet i en stekepanne. Brun kjøttet og legg det over i en lav vid gryte. Fres grønnsakene, bortsett fra purren, med karri i pannen. Bland dem med kjøttet i gryten.
Kok ut stekepannen med buljong. Hell sjyen, soya og vineddik i gryten. Tilsett krydder og presset hvitløk. Kok under lokk på svak varme i 20 minutter. Legg i purren etter halve koketiden.
Skjær bananen i skiver og eplet i terninger. Bland fett og mel til pasta med en gaffel. Legg pastaen og frukten i gryten. Rør om og kok retten i ytterligere 5 minutter. Sammenlagt koketid i ca. 25 minutter.
Server gjerne kokt ris og grønn salat til.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler