Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor løk
1 ss margarin
1 stor kopp oppskårne kokte eller stekte kjøttrester
3 skiver bacon i strimler
1 stor tomat i båter
1 liten grønn paprika
2 ss finskåren purre
1 ss margarin
2 1/2 dl risengryn
5 dl vann
salt
1/2 ts pepper
1 ts karri
hakket purre
paprika i strimler
Ha margarin i en stor panne.
Finhakk løken og la den bli myk (ikke brun) i margarin.
Ha i kjøttet, baconskivene, tomatene, grovhakket paprika og purre og la det stå over svak varme.
Smelt 1 ss margarin i en gryte og ha i risen.
Rør godt om så risen trekker til seg alt fettet, ca 20 min.
Hell på vannet og legg på lokk.
La det koke til alt vannet er kokt inn.
Blandingen i pannen smakes til med salt, pepper og karri. Rør risen i.
Serveres rett fra pannen. Pynt med purre og paprika. Server en rå eggeplomme eller et speilegg ved siden av.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler