Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liten rød paprika
1 tekopp ris
1 ss margarin
2 tekopper vann
1 ss margarin
1 pk dypfryste kjøttkaker
1 liten boks cocktailpølser
1 bunt gressløk
2 tomater i båter
10-15 sorte oliven i skiver
salt
pepper
litt hvitløkpulver
persille
Smelt margarinen i en gryte. Skjær paprikaen i strimler og ha den sammen med risen i gryten. Rør godt så risen får trukket til seg alt fettet.
Slå over vannet og legg lokk på. La det stå over svak varme i ca 20 minutter til risen er tørr.
Mens risen koker, smelter vi 1 ss margarin i en stor stekepanne. Ha i kjøttkaker og cocktailpølser og la det bli gjennomvarmt. Ha i gressløk og tomatbåter som på forhånd er krydret med salt og pepper. Til slutt has oliven i og det hele krydres med salt, pepper, paprika og hvitløkpulver.
Når risen er kokt, blandes alt sammen. Hell så retten opp i en krukke eller fat og dryss persille over.
Algerisk fåregryte med broiler
Festgryte med kjøttdeig og pasta
Gryte med kalvehjerte og grønnsaker
Gryte med lammehjerte og grønnsaker
Gryte med svinehjerte og grønnsaker
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Kalvekjøttgryte med grønne bønner
Kaningryte med hvitvinsmarinade
Lammegryte med kanel og granateple
Levergryte med kremsaus og bacon
Mexicansk kylling- og maisgryte
Mør hjortegryte med ris og paprika
Oksegryte med grønnsaker og krydder
Portugisisk kjøttstuing med løk
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Storfegryte med calvados og estragon
Svinekjøtt med paprika og tomater
Svinekoteletter med friske erter og mandler