Flere resulteter finnes under oppskriften
4 skiver torsk
4 kardemommefrø
2 små squash, vaskes og rives
60 g ferske brødsmuler
4 ss snittet gressløk
2 ss yoghurt naturell
salt
pepper
2 ss smeltet smør
sitronskiver til pynt
Skjær ut midtbena i torskeskivene og legg skivene i en fuktig leirgryte. Åpne skallet rundt hvert kardemommefrø og legg forsiktig de små svarte frøene over i en morter. Knus dem helt og strø pulveret over torskeskivene. Bland squash, brødsmuler og gressløk i en bolle. Rør inn yoghurt og salt og pepper, og fordel fyllet i torskeskivene.
Drypp det smeltede smøret over fisken. Legg lokket på gryten og sett den i kald ovn. Still ovnen på 220 C og la stå i 30 minutter. Ta lokket av leirgryten og la stå videre i 5-10 minutter eller til fisken er kokt og fyllet har fått en lys brun farge. Server med en gang, pyntet med halve sitronskiver og overrislet med kokekraften.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt