Flere resulteter finnes under oppskriften
4 tykke skiver torsk
salt
pepper
2 ss smør
4 ss brødrasp
4 ss reven ost
2 ts sitronsaft
Garnityr:
2 tomater i skiver
1 sitron i skiver
grønt
Til servering
brunede poteter
Rens og vask torskeskivene. Tørk dem.
Gni dem med salt og pepper og brun dem lett i smør på begge sider.
Bland brødrasp og reven ost og fordel dette på torskeskivene. Drypp med sitronsaft.
Sett fisken undergrill til den er gyllen oppå. Ca. 10 min.
Anrett fisken på varmt fat og garner den med skiver av sitron og tomat, samt grønt.
Server fisken rykende varm med brunede poteter og grønn salat.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt