Flere resulteter finnes under oppskriften
800 g torskefilet med skinn
2 ss olivenolje
salt
pepper
1 ts malt ingefær eller 2 ts frisk revet
1 ts sukker, helst brun
2 ss soyasaus
1/2 dl kjøttbuljong
Renskjær torskefiletene for bein. La skinnet sitte på. Skjær fiskefiletene i porsjonsstykker. Varm olivenoljen i stekepannen, og legg torsken i med skinnsiden ned. Strø fisken med litt salt, pepper og halvparten av ingefæren.
La fisken bli brun på skinnsiden. Damp varmen, og legg lokk på pannen. Stek fisken videre uten å snu den. Når den er helt gjennomvarm, tas den ut og holdes varm. Ha sukker i panna. La det smelte før du har i ingefær og koker ut med soyasaus og buljong.
Legg fiskestykkene på varme tallerkener, og fordel sjyen. Fisken kan serveres med ris eller stekte poteter. Litt kraftige grønnsaker går godt til.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt