Flere resulteter finnes under oppskriften
4 skinn- og benfrie torskefileter á 175 g
salt
pepper
175 g moden cheddar, revet
2 ts grov sennep
4 ss matfløte eller helmelk
2 ss nyklippet gressløk
Tomat- og gressløksalat:
6 tomater
2 ss nyklippet gressløk
Forvarm ovnen til 180 C. Krydre fisken med salt og pepper og legg den i et ildfast serveringsfat.
Bland osten med sennep, fløte og gressløk og smør blandingen på torskefiletene.
Stekes i 20 minutter til fisken er stekt og er gyllen på toppen.
Lag tomat- og gressløksalat. Skjær tomatene i skiver og fordel dem på 4 tallerkener. Strø på gressløk og krydre med salt og pepper.
Server fisken oppå salaten, gjerne med nypoteter til.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt