Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g torskefilet
1 purre
1 grønn paprika
3 tomater
1 ss smør eller margarin
1/2 ts salt
1 krm hvit pepper
1 hvitløkfedd
Aromasmør:
2 ss smør
2 ss finklipt persille
1 hvitløkfedd
1 krm salt
Vask purren og skjær den i strimler. Skjær paprikaen i ringer og tomater i skiver.
Varm stekeovnen til 250 C. Smelt smøret eller margarinen i en ildfast form i ovnen. Ta formen ut og fordel purre, paprika og tomater i bunnen. Tilsett salt, pepper og presset hvitløk.
Del store fiskefileter i to. Dypfryst torsk skjæres i 1 1/2 - 2 cm tykke skiver. Legg fisken over grønnsakene i formen.
Rør sammen aromasmøret og ha det i små klatter på fisken. Dekk formen med folie og stek fisken midt i stekeovnen i ca 20 minutter. Server kokt ris til.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt