Flere resulteter finnes under oppskriften
750 g lett saltet torskefilet
pepper
2 ts hakket persille
2-3 ss reven løk
2 eggeplommer
2 ss mykt smør
Til griljering:
2 ss hvetemel
2 eggehviter
5 ss brødrasp
Til steking:
4 ss smør
1 ss olje
sitron og persille til pynt
Vask fisken og skjær den i stykker. Mal den en gang på kjøttkvern.
Tilsett pepper, persille, løk, eggeplommer og smør.
Press deigen godt sammen, den har lett for å falle fra hverandre.
Form deigen til kroketter. Vend dem først i mel, deretter i sammenpisket eggehvite og til slutt i brødrasp.
La helst krokettene stå på et kaldt sted en times tid før de stekes.
Stek krokettene i smør og olje på begge sider til de er sprø og pent brune. La dem stå ved svak varme til de er gjennomstekte.
Legg krokettene på varmt fat og pynt med sitron og persille
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt